VIA MY PHONE

IMG_4-vert Mä rakastan Ruissia. Paras ilma, parhaat esiintyjät, parhaat ihmiset...Olihan se vähän mieltä rasittavaa talsia Ellie Gouldingin (aivan woman crush!) keikan jälkeen pientä polkuu 35 000 ihmisen voimin samalla punkkeja metsästäen Ruissalosta pois ja en muista kuinka monta kertaa lupasin itelleni, että ens vuonna meitsi tulee fillarilla kyseiseen paikkaan, mutta kokonaisuutena Ruisrock on ihan 5/5. Siellä ihmiset on niin rentoja ja tulee kuunteleen nimenomaan sitä musiikkia, toisin kun vaikka Himoksella, jossa porukan ykkösprioriteetti tuntuu olevan niiden vikojen aivosolurippeiden tuhoominen ja örveltää pitkin ojia aamun pikkutunneilla. Tosin minimalistista miinusta annettava noista makkaraperunoista. Makso meinaan kymmenen euroa. Sillä sais yli viikon hernekeittoruuat. Plussaa taas annettava sille urheiluseuralle, joka järkkäs koulumajotuksen. Oli meinaa huisin hyvin järkätty: Hinta 15e ja säästy muutamilta leirinnässä vallitsevilta riskitekijöiltä ja lisäks sai vielä hienot patjat (naputtelin aina yöllä sormilla lattiaan, että oonko patjalla vai lattialla, mutta kiitos niistä silti). 
IMG_3
Tossa parisen viikkoo takaperin olin siskon ja kaverin kanssa käymässä Helsingissä ja aamupäivä pyörittiin Pride-hommeleita katellen ja kävästiin myös kaivarissa kattoon puistojuhlaa tarkotuksena nähdä mun pikkusiskon suosikki Krista Siegfrid ja hienosti kuultiin vikat "kiitos thank you" sanaset, kun vihdoin päästiin paikan päälle. Hypättiin tosiaan raitiovaunuun ja ei tajuttu, että kävellen oltas oltu tuplasti nopeemmin perillä. Ei se mitään, kokemus sinällään. Helsingissähän on myös aina ihan pakko olla kunnon #whitegirl ja käydä ottaan pakolliset Starbucks -kuvat... No ei oltu onneks suunnitelmiemme kanssa ainoot, meinaan kuuntelin mun takana olevaa parii tyttöö, jotka suunnitteli käyvänsä myös mm. Magnum -kesäjäätelöpaikassa ja laittavansa sit kuvat eri päivinä instaan, jottei ihmiset "luule", että he oikeesti kävivät kaikissa paikoissa peräkkäin. Aika sneekyy, ette voi kieltää.
IMG_2
Ja sitten pääsemme asiaan. Mä en oo koskaan sen suuremmin ollu mikään hysteerinen One Direction "fani" ja musta tuntuu, että sitten Miley Cyrusin en oo löytäny enää ketään täydellistä kohdetta (tai sitten oon jo liian vanha), mutta olihan toi nyt kerrassaan ihan huikee konsertti. Lämmin ilma, aurinko paisto, täys stadikka ja lähinnä se pääihminen ketä lähdin katteleen, eli Harry Styles ja vielä livenä! Mun sisko otti ainakin koko keissistä kaiken irti ja ihmettelen, miten sillä ylipäätään enää edes on ääntä jäljellä. Oli myös söpöö katella niitä isejä, jotka siellä kiltisti tanssi tyttäriensä kanssa kukkaset kädessä. Musiikki on vaan ihan mahtava juttu ja sijotan siihen niin mielelläni! Vaikka tommosis stadikkakonserteis ei tuu semmosta tiettyy tunnelmaa, mikä clubikeikoilla, niin olihan toi nyt aivan pakko kokea! Ja edelleen...Harry Styles livenä... Mites teidän kesä on lähteny käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Write what you think♥