VÄHEMMÄN E -KOODEJA

Mun sisko oli inspannu jostain idean, et tehdään ite hedelmämehujäitä. Niimpä mä kävin hakemassa Tigeristä parilla eurolla mehujäämuotit, ostettiin mansikoita ja muita hedelmiä ja ladottiin niitä muotteihin spriten kera. Mä lisäsin vielä omiin mehujäihini tuoretta minttua. Sprite toimi nesteenä ihan jees hyvin, mutta erilaiset tuoremehut toimii kans varmasti oikeen 5/5. Seuraavaks ajattelin kokeilla smoothie -idealla, elikkäs marjat ja hedelmät muotteihin soseuttamisen kautta. Nää on tosi helppoja ja ennen kaikkea nopeita - ei tarvinu montaa tuntia pakastimessakaan pitää! Kaikenlisäks kuten otsikkokin sanoo, niin onhan näissä superisti vähemmän kaikenmaailman lisäainemömmöjä, joten on ihan sallittua vedellä kyseisiä yksiköitä useempikin kappale päivässä. 
mh5h mh2h mh1h mh6-horz

5 kommenttia:

  1. Ehkä vähemmän e-koodeja mutta entä torjnta ja lannoite aineita hedelmien mukana ;D ?

    VastaaPoista
  2. mä ostan ain kokonaisen vesimeloonin, jotta voin pestä sen kuoren kunnolla (tiskiaineella) ja lisäks kuorin nektariinit yms vaikka ne vois syödä myös kuorineen. Tottakai osa noista aineist imeytyy kuoren läpi, mutta mielummin sit otan itteeni sen hedelmien mukana tulleen myrkyn, kun ne miljoonat e-koodit täysin keinotekoisista luonnottomista aineista :)

    VastaaPoista
  3. Meinaatko keskeyttää ton terkka koulun sit jos pääset sisään lääkikseen? vai meinaatko siirtää lääkiksen alotusta sit siihen että valmistut terkaks ? :)

    VastaaPoista
  4. Jee sulta oli taas ilmestyny muutama postaus pitkästä aikaa! :) Ihanan näkösiä noi mehujäät, toivotaan et tulis nyt lämpimämmät ilmat ni noitaki ois kivempi lämpimässä auringonpaisteessa herkutella! Onkohan multa menny ohi vai ootko tehny vielä uudesta kodista kotipostausta? Ois kiva nähdä kuvia sun kodista enemmänkin :)

    VastaaPoista
  5. Ompas ne upeen värisiä! :o en itse tykkää mehujäistä mutta nää näyttää hyviltä :)
    helmi-i.blogspot.fi

    VastaaPoista

Write what you think♥