BDAY GIRL

Hehee meitsi täytti eilen 20. Voijuku. Tää on semmonen random ikä. Tiiättekö kun täytti 18v niin siitä huolimatta, että olit täysikänen, niin silti kaikki kohteli sua kun aina ennenkin, mutta nyt kun on kahenkympin "paremmalla puolella", niin ainakin musta tuntuu, että ihmiset oikeesti olettaa, että on jo semmonen aikuismainen ja täsmällinen ja plaplaplaa. Random iän tästä tekee just se, että osa tyypeistä on ihan lapsukaisia, punkkaa porukoillaan ja ryyppää kaikki viikonloput ilman sen suurempiä konkreettisia suunnitelmia tulevaisuudesta ja toiset taas asuu poikkiksen kanssa yhteisessä kämpässä koiran kanssa ja elelee semmosta chillii tasapaksuu elämää. Hyvin hämärää. Tänään väsättiin mun kaverin kanssa pätkisjuustokakku ja huomenna ois sitten tarkotus juhlistaa tätä ihanaa ikääntymistä porukalla. Nyt on tullu kakkuja vedettyy taas muutaman päivän edestä, nimittäin meillä on ollu ain kotona tapana järkätä spesiaali aamupala synttärisankarille, joten kipasin ostamssa itelleni 2.50e rainbown mutakakun, koska yksin kun asun niin en oo saanu viel hommattuu semmost robottii, joka tekis asioita mun puolesta. Mutta oli hyvää kakkua ja tsekatkaa mun kaverin pinkki kakkuvuoka en kestä. Näkemisiin!
kakkuu4-horz mudcake kakkuu7

9 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi ja hyviä kuvia :)
    On muuten aika jännä että kuinka erilaisissa elämäntilanteissa kukin on vaikka justiinsa tuon kahdenkympin tienoilla. Joillakin jo perheenlisäystä kun toiset bilettää joka viikonloppu kavereidensa kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti paljon:)! ja sanoppa muuta:D niinku se quote et tää awkward ikä kun osa kavereist hommaa vauvoi ja osa on liian kännissä löytääkseen puhelinta. Aika osuva:D

      Poista
  2. Onnittelut 20-vuotiaalle :) Mielestäni iällä ei kuulu olla merkitystä vaan jokaisen kuuluu tehdä juuri niitä asioita, jotka itsestään tuntuu hyvälle :)

    Ps. ihanan näköinen kakkuvuoka tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitti <3! Ja toi oli hyvin sanottu! Ei pitäis välittää liikaa siitä mitä muut aattelee ja olettaa! :)

      Poista
  3. Onneks olkoon! :) Saanko muuten udella että millä muokkaat kuvat tänne blogiin? Oon ihaillu jo pitemmän aikaa kun ne on noin ihanan valosia ja tunnelmallisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon(:

      Mä laitan aika pitkälti asetukset jo kamerassa niin, että kuvia pitäs muokata mahdollisimman vähän, eli säädän sieltä valotukset yms kuntoon. Mä käytän aika montaa eri muokkausohjelmaa riippuen siitä mitä halun tehdä, mut photoscape on sellanen mil saa yleisesti tehtyy tosi paljon kaikennäköstä! Eli yleensä lisäilen sillä sitten kuviin vielä valosuutta/varjostusta ja värikylläsyyttä. Värikylläsyydellä saa tosi paljon aikaan ja kannattaa opetella käyttään niin, että pystyy lisäileen sitä vaan joihinkin kohtiin. Esim tos alimmas kuvas oon lisänny kukkiin, mutta en yhtään tablettiin, koska se menis muuten liian oranssiks jne.
      Eli tärkeimmät jutut on säätää kameran asetukset oikeen, kuvata luonnonvalossa ja lisätä lopuks valoisuutta/varjoja/värikylläsyyttä niin hyvä tulee:) Joskus saatan käyttää jotain kuvaan sopivaa filterii mut aika harvoin

      Poista
  4. Toi instalinkki sivupalkissa ei toimi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää hitto unohin lisää sinne sen linkin :---D @tiinaana

      Poista
    2. Ää hitto unohin lisää sinne sen linkin :---D @tiinaana

      Poista

Write what you think♥